34. Göbl György - az ártatlan bárány


Neve: Göbl György
Betegsége: Paranoid tünetek
Bűnszervezet: Lelkiismeret88 (soproni vezető)
Különös ismertetőjele: Rekedt szoprán hang, Fantomas „frizura”
Ismert bűnlajstroma:
-2006. október 23. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak,
-2007. október 26. Törvénytelen hídfoglalás,
-2007. március 15. Üllői úti randalírozásban részvétel,
-Hamis vád, hamis tanúzás magyar rendőrök ellen,
-2008. július 5.-i csoportos garázdaságban aktív bűnsegédi magatartás,
-Általános szélsőjobbos hangulatkeltés.

A képen látható soproni Göbl György, 2006. október 23.-án a Budapesti Nyomozó Ügyészség adatai szerint, felfegyverkezve, csoportosan támadt rá a magyar rendőrökre. A Budapesti Nyomozó Ügyészség Göbl György huligán ellen vádat is emelt fenti bűncselekmény miatt.
Göbl György, ekkor a szélsőjobboldal legradikálisabb fórumaitól várt segítséget. Felhívásokkal tanúkat, (vélhetően hamisat) keresett annak igazolására, hogy ő bizony nem dobálta a rendőröket. (Milyen hazafi az ilyen??? Erre sem képes a haza érdekében? Szégyen a nemzetre…– a szerk.) Göbl György, sokat elárult „hovatartozásáról”, amikor segélykérő nyílt levelében megadta Skype címét is: „sopron88…” (Úgy gondoljuk, hogy ez a „88” nem igényel különösebb kommentet…)

Göbl György egyike volt azon személyeknek, akiket 2007. október 26-án a törvénytelenül elfoglalt híd helyszínén a magyar rendőrök kiemeltek és előállítottak.
Göbl György visszaeső huligánként személyesen részt vett a 2008. július 5-i, szélsőjobboldali agresszióban is, így akit bármilyen sérelem ért a begőzölt fasiszta munkásságával kapcsolatban, személyesen is érdeklődhet a kártérítési lehetőségek felől, mivel ismeretlen hazafiak közzétették elérhetőségét. Megtekinthető: itt.

Göbl György jogászkodik
A rendőrökre 2006. október 23-án rátámadó –és természetesen azóta is szabadlábon hagyott- Göbl György feljelentést tett a Soproni Városi Ügyészségen, mivel állítása szerint 2008. március 15-én, Budapesten, az Üllői úton egy idős bácsit húztak a földön a rendőrök. Göbl György bűnpártolásért is feljelentést tett, ami szerinte azzal valósult meg, hogy - állítása szerint - több rendőr a Hírtv kamerája elé állt…. (Rendőrök! Most végre megtudhattátok, hogy a RémHírtv az maga a hatóság. Bizony! Elé állni tilos, mert jön Göbl Gyuri és börtönbe zárat mindenkit... – a szerk.)
A vicc kategóriába illő feljelentések nem kis szégyent hoztak a veszett ügyeik miatt amúgy is egyre kevésbé hiteles Gaudi Nagy Tamásra és Morvai Krisztinára, akik valószínűleg azóta is a fejüket fogják szerencsétlen kegyeltjük jogi próbálkozásán.Az alábbi videón az elmegyógyintézetbe való Göbl György látható egy gyűlésen, különböző összeesküvés elméletek gyártására szakosodott beszűkült társai körében, oldalára kötve a „de magyar lettem” márkájú bőrtáskájával.

A felvételen Göbl arról panaszkodik, hogy őt egyetlen hatóság sem veszi komolyan, és minden beadványát „lesöprik”… (Hát Gyuri… Ha a többi „jogi” beadványod is ilyen mosolyt fakasztó, akkor ezen nincs mit csodálkozni… -a szerk.)


A nyíltan nemzetiszocialista értékrendű Kiss Endre Farkas által 2008. március 15-én készített alábbi felvételen az 1 perc 50 másodperctől többször hallható a magából kikelt Göbl Gyuri emberséges, baráti hangja.

Az elmegyógyintézetbe illő hangszín forrásának igazolására Kiss Endre Farkas ügyészségen tett tanúvallomása eredetije is szolgál: Sodi_tanúvallomása.

Göbl György az utóbbi időkben – miután rájött, hogy ez kifizetődő -önkényesen emberjogi aktivistának hazudva magát küzd az áldatlan elnyomás, a terror és a diktatúra ellen. Természetesen a molotov-koktélos magyartalan nyilak, a kockakődobálások, az antiszemita megnyilvánulások, a melegfelvonulás szétverése, a Jud Süss vetítése ellen soha nem emel szót, de ismerve a szerencsétlen önjelölt polihisztor Göbl Gyuri jogi szakértelmét, talán jobb is így.

Göbl György jobb híján saját bevallása szerint rendőr-fejvadászatba kezdett, ami abból áll, hogy a bp-i utcákat járva fényképezőgéppel fotózza a magyar rendőröket és feljelentéseket tesz ellenük. (Pl. „tiltott orrfújás” és hasonló komoly ügyekben… -a szerk.)

A lelkiismeret 88 honlapján személyesen így nyilatkozik erről: „inkább tegyenek panasz-bejelentést a rendőrség felé. Jó lenne, ha sokezren lennénk, sokszor az volna jó, de ha csak száz ember megtenné a panaszokat, a rendőrség egyszerűen nem győzné...”

Göbl György tehát most hivatásos panaszgyártó lett.

Partizaninfo felhívás: Rendőrök! Jó érzésű magyarok! Aki Göbl Györgyöt bármilyen jogsértésen rajtakapja (átmegy a piroson, eldob egy csikket, átszalad az úttesten) fotózza le, vegye videóra és tegye meg feljelentését a rendőrségen! Higgyék el, a rendőrség győzni fogja a bírság kiszabását!